Ai intrebari ? +40.724.221.100 [L-V 9-18]

SiS Go Energy + Caffeine Gel

Fii primul care evalueaza acest produs.

Gel SiS GO Energy + Caffeine. 150mg de cofeină si 22g de carbohidrați per gel pentru un impuls de energie fizică și psihică.

Availability: In stoc

11.00
Science in Sport

Livrare gratuita pentru cumparaturi mai mai de 499Lei

Intreaba de experienta noastra cu produsul pe care-l cauti..

* campuri obligatorii

Descriere

Detalii

  • Formulă ce oferă un aport rapid și eficient de energie
  • A se păstra într-un loc uscat și răcoros
  • Potrivit pentru dieta vegană

Este știut că odată cu consumul cofeinei sunt îmbunătățite performanțele fizice, prin scăderea percepției asupra efortului depus. SiS GO Energy + Caffeine cu aromă de Espresso Dublu are o doză mare de cofeină, pentru evenimentele cu efort mare sau antrenamentele lungi și epuizante.

Beneficii ale SiS Go Energy + Caffeine:

Când depuneți un efort mare, creierul controlează senzația de oboseală pe care o percepeți. Cofeina acționează ca un stimulent asupra creierului, diminuând senzația efortului depus, permițăndu-vă să împingeți limitele. S-a constatat că 3-9mg de cofeină per kg de greutate corporală afectează performanțele. 5 mg per kg de greutate corporală se consideră benefice pentru efortul de anduranță, ceea ce înseamnă 350mg pentru o persoană de 70kg. După aproximativ 30-60 de minute de la consumul cofeinei, nivelul acesteia în sânge ajunge la potențialul maxim. Așadar, pentru evenimentele scurte, de până într-o oră, gelul ar trebui consumat înaintea startului. Pentru evenimente de durată, cum ar fi maratonul, half-ironman, etc. ar trebui să amânați consumul cofeinei pentru ultimele 2 ore, când, cel mai probabil, veți începe să obosiți.

Doze recomandate:

Consumați 1 gel cu o oră înainte de efort, pentru evenimentele de scurtă durată și intensitate mare, ca să vă asigurați că la start veți avea deja un nivel optim al cofeinei în sânge. În cazul evenimentelor de durată mai mare, nu consumați mai mult de 2 geluri pe zi. Asigurați-vă că aveți o hidratare corespunzătoare. Acest produs nu este indicat copiilor, femeilor însărcinate și persoanelor sub 16 ani. Atunci când hidratarea este importantă, SiS GO Energy + Caffeine Gel 150mg poate fi consumat împreună cu SiS GO Hydro sau GO Electrolyte, pentru o combinație eficientă de energie, cofeină și hidratare pe durata efortului.

 

 

Pareri

Spune parerea ta

You're reviewing: SiS Go Energy + Caffeine Gel

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Calitate
Pret