Ai intrebari ? +40.724.221.100 [L-V 9-18]

Smartwatch Ceas Polar Vantage V2 GPS HR

Fii primul care evalueaza acest produs.

Ceas Multisport Premium - Polar Vantage V2 vă permite să intrati cu adevărat sub pielea a ceea ce sunteti. Acest ceas cu GPS, multisport, rezistent la apa, vine cu toată experienta sportivă Polar într-un singur pachet, inclusiv ritmul cardiac pe încheietura mâinii, precum si teste de performantă si urmărire a recuperării.

Availability: In stoc

2689.00
Polar

Livrare gratuita pentru cumparaturi mai mai de 499Lei

Intreaba de experienta noastra cu produsul pe care-l cauti..

* campuri obligatorii

Descriere

Detalii

ANTRENEAZĂ-TE CU TRAINING LOAD PRO ™: Când te antrenezi, diferitele sisteme ale corpului tău se încordează. Cu Polar Vantage V2, veti obtine o imagine de ansamblu asupra modului în care sesiunile de antrenament tensionează aceste sisteme diferite si modul în care acestea vă afectează performanta.
Training Load Pro vă oferă un nivel de încărcare de antrenament atât pentru sistemul cardiovascular, cât si pentru sistemul musculo-scheletic (Cardio Load si Muscle Load) si, de asemenea, tine cont de cât de tensionat vă simtiti (încărcare percepută).
Când stiti cât de tensionat este fiecare sistem al corpului, vă puteti optimiza antrenamentul lucrând sistemul potrivit la momentul potrivit. Veti obtine o valoare numerică, feedback verbal si o scală glont vizuală pentru fiecare încărcare de antrenament.
 
ÎNCĂRCARE CARDIO: Valoarea Cardio Load vă indică cât de multă tensiune pune sesiunea de antrenament asupra sistemului cardiovascular. Se calculează după fiecare antrenament din datele despre ritmul cardiac.
Sarcina dvs. cardio este calculată ca impuls de antrenament (TRIMP), o metodă acceptată în mod obisnuit pentru a cuantifica sarcina de antrenament.
 
ÎNCĂRCARE MUSCULARĂ: Încărcarea musculară vă spune cât de mult vi s-au încordat muschii în timpul sesiunii de antrenament. Încărcarea musculară vă ajută să vă cuantificati sarcina de antrenament în sesiuni de antrenament de intensitate mare, cum ar fi intervale scurte, sprinturi si sesiuni de deal, când ritmul cardiac nu are suficient timp pentru a reactiona la schimbările de intensitate.
Încărcarea musculară arată cantitatea de energie mecanică (kJ) pe care ati produs-o în timpul unei sesiuni de alergare sau ciclism. Aceasta reflectă puterea dvs. de energie (în loc de aportul de energie pe care l-ati luat pentru a produce acest efort). În general, cu cât sunteti mai potrivit, cu atât este mai bună eficienta dintre aportul si iesirea de energie. Încărcarea musculară este calculată din datele dvs. de putere, astfel încât să obtineti o valoare a încărcării musculare doar pentru antrenamentele de alergare (si sesiunile de ciclism dacă utilizati un contor de putere pentru ciclism).
 
ÎNCĂRCARE PERCEPUTĂ: Încărcarea percepută este o valoare care tine cont de propria experientă subiectivă a cât de solicitantă a fost sesiunea de antrenament.
Cheia pentru a găsi echilibrul între antrenament si odihnă este să învătati să vă ascultati corpul si să combinati sentimentul subiectiv cu datele pe care le obtineti din Polar Vantage V2. Acest lucru este ceva ce sportivii învată făcând, iar datele dvs. de antrenament vă vor ajuta să învătati să vă cunoasteti mai bine corpul.
Sarcina dvs. percepută este cuantificată cu Rata efortului perceput (RPE), o metodă acceptată stiintific pentru a cuantifica sarcina de antrenament. Nivelurile de încărcare percepute indică cât de greu a fost o sesiune de antrenament comparată cu media sesiunii din ultimele 90 de zile.
 
DEFORMAȚIE ȘI TOLERANȚĂ: În plus fată de sarcina de antrenament din sesiunile de antrenament individuale, puteti urmări modul în care Cardio Load se acumulează în timp - relatia dintre tulpină si tolerantă.
Tulpina arată cât de mult te-ai încordat cu antrenamentul în ultima perioadă. Arată încărcarea zilnică medie din ultimele 7 zile.
Toleranta descrie cât de pregătiti să suportati antrenamentul cardio. Arată încărcarea zilnică medie din ultimele 28 de zile. Pentru a vă îmbunătăti toleranta la antrenamentul cardio, cresteti-vă încet antrenamentul pe o perioadă mai lungă de timp.
Starea dvs. Cardio Load analizează modul în care tulpina dvs. se compară cu toleranta si estimează modul în care antrenamentul dvs. vă afectează corpul.
 
PREVENIȚI SUPRASOLICITAREA ȘI RĂNILE CU RECUPERAREA PRO: Polar Vantage V2 vă ajută să preveniti antrenamentul excesiv si rănile cu o solutie unică de urmărire a recuperării. De fapt, măsoară cât de recuperat este corpul tău si îti oferă feedback si îndrumări de recuperare.
 
RECUPERARE ZILNICĂ: Vă puteti măsura nivelul de recuperare zilnic cu testul ortostatic (este necesar senzorul de frecventă cardiacă Polar H10 sau H9). Se bazează pe ritmul cardiac si variabilitatea ritmului cardiac si ia în considerare toti factorii de stres din viata ta, inclusiv stresul antrenamentului si stresul cauzat de alte aspecte ale vietii, cum ar fi somnul slab sau presiunea de lucru.
 
BALANȚE DINTRE FORMARE ȘI RECUPERARE: Recovery Pro combină datele de recuperare pe termen lung cu sarcina de antrenament pe termen lung pentru a monitoriza echilibrul dintre antrenament si recuperare. Acest lucru vă va ajuta să vă recunoasteti limitele personale, arătând dacă v-ati antrenat prea mult, prea putin sau chiar corect.
 
RECUPERARE Feedback: Cu Recovery Pro veti obtine feedback atât pentru nivelul curent de recuperare cardio, cât si pentru soldul dvs. de formare si recuperare pe termen lung. Polar Vantage V2 le combină pe acestea două într-o recomandare de antrenament personalizată zilnic.
Polar Vantage V2 oferă două optiuni pentru măsurarea recuperării: Recovery Pro ™ sau Nightly Recharge ™. Recovery Pro este conceput pentru sportivii care doresc date specifice de recuperare furnizate de testul ortostatic. Nightly Recharge este o măsurare automată pe timp de noapte care nu necesită un senzor de ritm cardiac separat.
 
PREGATIT SA MERGI? ACUM VETI ȘTI.: Testul de recuperare a picioarelor vă spune dacă picioarele dvs. sunt pregătite pentru antrenament de intensitate ridicată în doar câteva minute, fără echipament specializat - tot ce aveti nevoie este ceasul.
 
MUZICA LA URECHILE TALE: Navigati cu usurintă în jurul listei de redare si reglati volumul direct pe ceas. Polar Vantage V2 se conectează la aplicatia dvs. de muzică si vă permite să vă controlati melodiile fără a fi nevoie să scoateti telefonul.
 
CONSTRUIESTE-TI ZIUA DE ANTRENAMENT IN TIMPUL NOAPTII: Nightly Recharge ™ este o măsurătoare de recuperare peste noapte care vă arată cât de bine vă reveniti din cerintele zilei. Vă ajută să faceti alegeri optime în viata de zi cu zi pentru a vă mentine bunăstarea generală si pentru a vă atinge obiectivele de formare.
Tot ce trebuie să faceti este să purtati Polar Vantage V2 în timpul noptii - măsurarea peste noapte este complet automată.
 
ACUM ȘTIȚI CAT DE BINE VĂ RECUPERAȚI: Recuperarea după stresul general joacă un rol major în dezvoltarea performantei, functionarea optimă în timpul zilei, bunăstarea si sănătatea. Nightly Recharge îti spune cât de bine corpul tău a reusit să-si revină din tulpina cauzată de antrenament si de alte cerinte din ziua ta.
 
ECHILIBREAZA-TI VIAȚA: Nightly Recharge ™ vă ajută să profitati la maximum de ziua dvs. chiar si atunci când resursele dvs. sunt reduse. Aplicatia Polar Flow vă oferă sfaturi despre cum să vă antrenati, să dormiti mai bine si să vă reglati nivelul de energie în timpul zilei.
Polar Vantage V2 oferă două optiuni pentru măsurarea recuperării: Recovery Pro ™ sau Nightly Recharge ™. Recovery Pro este conceput pentru sportivii care doresc date specifice de recuperare furnizate de testul ortostatic. Nightly Recharge este o măsurare automată pe timp de noapte care nu necesită un senzor de ritm cardiac separat.
 
Rămâneti pe drumul potrivit cu POLAR VANTAGE V2 ȘI KOMOOT: Polar Vantage V2 vă ajută să rămâneti pe calea cea bună si să explorati noi zone în conditii de sigurantă cu ghidare în timp real a traseului. Planificati-vă traseul cu Komoot si importati-l în Polar Vantage V2 pentru îndrumări detaliate pas cu pas.
Komoot este o aplicatie de planificare si navigare a rutei, care vă permite să descoperiti cu usurintă mai multe locuri în aer liber. Cu Komoot, puteti crea, găsi si personaliza rute pentru toate aventurile dvs. si puteti naviga fără probleme chiar si offline.
 
PROIECTAT CU PRECIZIE: Elegant la exterior, inteligent la interior - si mai usor decât alte ceasuri multisport premium. Polar Vantage V2 este tot ceea ce aveti nevoie într-un pachet unic, usor, proiectat cu precizie.
 
ALEGETI CALITATEA: Materialele premium, precum carcasa completă din aluminiu si brătările confortabile din silicon, asigură faptul că Polar Vantage V2 este pregătit pentru orice.
 
COMPANIONUL PERFECT PENTRU ORICE SITUAȚIE: Designul usor si subtire face ca Polar Vantage V2 să arate bine si să se simtă excelent 24/7, indiferent de ceea ce aveti planificat.
 
PLANIFICA, ANTRENEAZA, ANALIZEAZA SI REPETA: Polar Vantage V2 preia semnalele corpului si le transformă în date si îndrumare - astfel încât să puteti planifica mai bine, să vă antrenati mai inteligent si să vă recuperati complet.
 
ȘTIE UNDE ESTI: Cu Polar Vantage V2 puteti vedea clar când faceti progrese: vine cu mai multe instrumente pentru a vă testa performanta si disponibilitatea.
 
DETINE CONTROLUL: Nu sunteti sigur dacă împingeti prea tare sau dacă ar trebui să vă intensificati jocul? Polar Vantage V2 vă spune când corpul dumneavoastră si-a revenit si este pregătit pentru mai multe.
 
MAI MULT DECAT UN CEAS SPORTIV: Cu Polar Vantage V2, aveti acces la Polar Flow, complet, unde totul este conectat. Datele dvs. de instruire sunt disponibile în mod convenabil pe o platformă oricând, oriunde.
 
SINCRONIZAȚI-VĂ DATELE CU ALTE SERVICII: Cu Polar Flow, puteti sincroniza automat toate datele de antrenament cu alte aplicatii, cum ar fi Strava sau TrainingPeaks.
 
CARACTERISTICI ȘI SPECIFICAȚII TEHNICE
 • Dimensiuni: 47 x 47 x 13 mm
 • Greutate: 52 g cu brătară, 34 g fără brătară.
 • Material: aliaj de aluminiu aerospatial cu polimer armat cu fibră de sticlă.
 • Afisaj: tactil, color, întotdeauna activat. Lentilă din sticlă Gorilla laminată cu strat anti-amprentă. Dimensiune 1,2 ”, rezolutie 240 x 240.
 • ALS (senzor de lumină ambientală) reglează intensitatea luminii din spate în functie de lumina ambientală înconjurătoare.
 • GPS: integrat, GLONASS, Galileo, QZSS. GPS asistat pentru timpi de fixare rapide. Altitudine barometrică, înclinatie, urcare si coborâre.
 • Baterie: Li-pol de 346 mAh. Durată de viată a bateriei până la 40 de ore în modul de antrenament (GPS si frecventă cardiacă pe încheietura mâinii) sau până la 7 zile în modul de ceas cu urmărire continuă a ritmului cardiac. Sunt disponibile mai multe optiuni de economisire a energiei.
 • Conectivitate: bluetooth cu energie redusă. Cablu USB personalizat pentru încărcare si sincronizare date.
 • Compatibil cu toti senzorii standard de frecventă cardiacă BLE si senzorii de cadentă si putere, precum si senzorii de viteză, cadentă si putere.
 • Durabilitate: temperatura de functionare: de la -10 ° la 50 ° C.
 • Rezistenta la apa: rezistent la apă 100m (potrivit pentru înot).
 • Brătări: rătări de silicon durabile si confortabile. Usor de schimbat.
 • Dimensiuni:
 • S: circumferinta încheieturii mâinii 120-190 mm (comanda separata)
 • M/L: circumferinta încheieturii mâinii 145-215 mm (standard)

POLAR VANTAGE V2

      

 

 

 

 

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Marime Nu
Varsta Adulti
Gen Nu

Pareri

Spune parerea ta

You're reviewing: Smartwatch Ceas Polar Vantage V2 GPS HR

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Pret
Calitate